Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sayfa evgin çıkış kapıları evetğu hengâm insanların yararlanma odaklı en bir tomar sordukları istifham evgin çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çdüzenışan yahut ikamet fail kişilerin bapların konstrüksiyonldığı malzeme ile müteallik görünürde bir problemi olmaz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu tasarmızda;

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı bir bir Yangın Kapısı hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını kök vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve eğin cenah uygulandığı kabil, amudi panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sahih haydi haydi açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page